ZIUA DE NAŞTERE 28 AUGUST. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 28 august

28 august – Ziua limbajului

Puncte forte: convingător, intelectual, distins.

Puncte slabe: inflexibil, puritan, intolerant.

Tandri și senzuali sunt nativii din data de 28 a lunii, care se implică extraordinar într-o relație și pun iubirea mai presus de orice. Din punct de vedere al compatibilității, se înțeleg cu persoane născute în data de 8, 17 sau 26 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe 28 august sunt experte în utilizarea limbajului şi a tehnicii. În mod normal, cuvântul „limbaj” se referă la folosirea cuvintelor scrise sau vorbite. Într-adevăr, nativii sunt foarte pricepuţi în această privinţă. Totuşi, folosind acest cuvânt într-un sens mai larg, ne putem referi la limbajul meseriei, la existenţa unei anumite uşurinţe de a folosi o anumită tehnică. În mod frecvent, nativii care nu vorbesc prea mult stăpânesc foarte bine datele tehnice ale meseriei pe care o au. Ei sunt preocupaţi de ceea ce fac până la cel mai mic detaliu. În plus, cei născuţi în această zi sunt foarte convingători. Ei ştiu cum să-i facă pe cei din jurul lor să se gândească la un anumit lucru, să-l admire şi poate chiar să fie de acord cu el.

Nativii zilei de 28 august sunt foarte buni negociatori. Pe lângă faptul că sunt adepţii discuţiilor, ei ştiu cum să manipuleze anumite concepte. Argumentele lor pot fi comparate cu un sistem invulnerabil şi, din această cauză, pot fi foarte greu combătute. De obicei, cei născuţi în această zi evită pe cât posibil folosirea unui limbaj elevat sau prea tehnic. Cei născuţi în această zi consideră că aptitudinile tehnice sunt nefolositoare, dacă nu sunt puse în slujba unei idei sau a unui plan pe care ei îl consideră interesant. Aşadar, nativii îşi propun să-şi folosească talentele retorice pentru a-şi face cunoscute ideile şi pentru a-i convinge pe cei din jur de calitatea acestor idei.

Persoanele născute pe data de 28 august pot fi foarte convingătoare. Ele îi vor cuceri pe ceilalţi cu ajutorul unor idei şi cunoştinţe vaste şi foarte sigure. De asemenea, nativii pot retrage ceea ce au spus cu ajutorul unor argumente solide. De cele mai multe ori, cei născuţi în această zi sunt atât de convinşi că ceea ce spun şi gândesc ei este cel mai bine, încât neglijează nevoile şi dorinţele auditoriului. Astfel, familia, prietenii şi publicul s-ar putea să fie de acord cu ceea ce spun nativii. Însă, vor face acest lucru doar în momentul discuţiei pentru că ştiu că, mai târziu, nativii s-ar putea să-şi schimbe părerea sau chiar să uite ceea ce au spus.

Există persoane născute pe data de 28 august care nu sunt conştiente de puterea lor intelectuală. Acest lucru se datorează alegerii premature sau greşite a carierei. Cu ajutorul studiului şi lecturii, nativii ar putea să îşi pună în valoare talentul legat de folosirea limbajului şi a ideilor. Mulţi dintre cei născuţi în această zi au o atracţie deosebită pentru limbile străine.

Nativii acestei zile au un mare succes în calitate de consilieri, preoţi, asistenţi sociali, politicieni şi în alte meserii asemănătoare cu acestea. În această situaţie, este normal ca familia şi prietenii să le ceară sfaturi. Pentru persoanele născute pe 28 august, responsabilităţile sociale şi familiale sunt foarte importante. Din această cauză, ar trebui să fie foarte atenţi atunci când oferă sfaturi pentru că acestea ar putea influenţa vieţile celorlalţi. Pe de cealaltă parte, cei născuţi în această zi pot fi indivizi lipsiţi de scrupule. Vor fi foarte pricepuţi atunci când vor trebui să mintă, sau să se prefacă. Deci, pot fi foarte convingători şi în mod distructiv. Este important ca nativii zilei de 28 august să aplice şi ei sfaturile pe care le oferă altora. Ei trebuie să fie atenţi să nu devină puritani. Persoanele născute în această zi ar trebui să înveţe să fie mai flexibile şi mai receptive la sentimentele celorlalţi.

SFATURI: Nu fii atât de sigur că ceea ce spui şi crezi tu este singurul răspuns bun şi corect. Învaţă să asculţi şi alte puncte de vedere. Încearcă să nu-i sufoci pe cei din jurul tău cu explicaţii şi cu exemple. Încearcă să alegi drumul bun şi să-l urmezi.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий