ZIUA DE NAŞTERE 28 SEPTEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 28 Septembrie

28 septembrie – Ziua cuceritorilor

Puncte forte: romantic, cu bun gust, magnetic.

Puncte slabe: distrugător, înclinat spre exces,  uşuratic.

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere: A 28-a zi a lunii este a celor care își asumă riscul. Se hrănesc cu provocări, cu încercările din viață, sfidează de multe ori lucrurile dure şi îşi vâră nasul unde nu prea trebuie. Cu toate astea, când lucrurile devin dificile, au atâta forță interioară pe care o acordă şi celor din jur. Sunt cei care se implică extraordinar într-o relație și pun iubirea mai presus de orice. Din punct de vedere al compatibilității, se înțeleg cu persoane născute în data de 8, 17 sau 26.

Nativii zilei de 28 septembrie sunt capabili să câştige şi să păstreze atenţia oricărei persoane. Acest lucru nu înseamnă neapărat că nativii sunt mai frumoşi din punct de vedere fizic decât marea majoritate a oamenilor. Mai degrabă, înseamnă că au un şarm seducător care poate topi inimile îngheţate şi care poate face sângele să curgă mai repede. Uneori pot fi exasperanţi şi deranjanţi, dar asta face parte din puterea lor stimulantă.

Cei născuţi în această zi au talentul de a aduce durerea care se potriveşte perfect cu dorinţa lor de a mulţumi. De obicei, efectul pe care îl au nativii asupra celorlalţi depinde de starea în care sunt sau uneori de ocupaţie sau interesele primare. Au un accentuat simţ al dreptăţii, simţ care arată că vor suferi cel puţin la fel de mult ca şi cei implicaţi într-o anumită situaţie.

Persoanele născute pe data de 28 septembrie au mulţi iubiţi de-a lungul timpului, cel puţin în tinereţe. Vor fi satisfăcute de toate aceste relaţii. A spune că sunt greu de mulţumit nu este foarte adevărat. Este bine că nu sunt persoane foarte calculate în orice acţiune, cel puţin nu atunci când este vorba de planuri mari. Dacă este nevoie, pot avea rezultate excepţionale în această privinţă. Nativii se pot lăsa influenţaţi de dragoste, seducţie şi sex (de obicei în această ordine) doar din plăcere. Rareori motivele pentru care vor face acest lucru vor fi pline de viclenie. Au puterea de a profita cu uşurinţă de cei din jur, indiferent dacă aceştia sunt conştienţi sau nu. În ciuda acestui fapt, foarte rar îşi vor permite să se folosească de această calitate.

Distrugerea unor lucruri este o preocupare importantă din viaţa nativilor. Poate fi vorba de orice, începând de la suferinţele romantice şi până la desfiinţarea unor idei, până la distrugerea fizică. S-ar părea că, menirea lor este de a distruge pur şi simplu orice formă de defensivă venită din partea celorlalţi. Vor reuşi să facă acest lucru folosind un lung şi variat şir de arme. Cei născuţi în această zi îşi vor găsi un adversar pe măsură. Sunt atraşi de provocări de orice fel. Excepţie vor face cazurile în care vor întâlni un adversar cu adevărat puternic. Iubesc în aceeaşi măsură frumosul şi puterea. Vor fi lipsiţi de orice fel de apărare atunci când vor întâlni un individ extrem de senzual. Se poate spune chiar că venerează frumuseţea. Din acest punct de vedere, ar trebui să fie atenţi să nu exagereze cu dragostea faţă de un anume obiect şi să nu ajungă să îl divinizeze. Au acest tip de sentimente chiar pentru ei înşişi.

Se poate spune despre persoanele născute pe data de 28 septembrie că nu sunt tocmai potrivite pentru viaţa de familie. Cu toate acestea, se poate conta pe ei şi chiar dau dovadă de o loialitate dusă până la extrem. Este posibil ca nici măcar în cazuri excepţionale să nu-şi părăsească prietenii care au o anumită problemă. Cei care trăiesc sau au o relaţie cu nativii trebuie să înţeleagă faptul că aceştia sunt foarte atrăgători, dar au şi slăbiciuni. De multe ori, cei născuţi în această zi nu arată că au prea multă voinţă. Atunci când se vor confrunta cu o pasiune vor fi asemenea unei frunze în vânt. Chiar dacă greşesc, vor face acest lucru în perfectă cunoştinţă de cauză.

SFATURI: La un moment dat, iî viaţă, s-ar putea să fii nevoit să iei decizii importante cu privire la acţiunile tale. Lupta cu tendinţa de a fi delăsător. Durerea ar putea fi redusă dacă faci anumite alegeri timpurii în viaţă. Evaluează-ţi periodic progresele.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий