ZIUA DE NAŞTERE 29 APRILIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 29 aprilie

29 aprilie – ziua imaginii impunătoare

Puncte forte: poţi conta pe el, stăpân pe sine, adeptul socializării.

Puncte slabe: implicat, îngâmfat, prea serios.

În cazul în care te-ai născut într-o zi de 29, înseamnă că ești o persoană căreia nu-i lipsesc nici intuiția, nici creativitatea. Cel mai probabil dispui de capacitatea de a preconiza cu acuratețe felul în care evoluează unele situații, indiciu cum că ceilalți ar putea apela la tine ori de câte ori nu-și pot da seama cum să procedeze într-o chestiune presantă sau alta – Secretul numerelor.

Nativii din  29 aprilie sunt extrem de conştienţi de imaginea pe care şi-o proiectează în lume, adaptând-o în funcţie de situaţie. Pentru persoanele născute pe 29 aprilie este foarte importantă impresia pe care o fac în societate, în ochii familiei şi a prietenilor. În cazul lor, acest lucru nu denotă nesiguranţă, pentru că de obicei se cunosc bine şi ştiu ce vor să obţină.

Deşi au tendinţe puternice de dominare care îi motivează de cele mai multe ori, cei născuţi pe 29 aprilie nu simt neapărat dorinţa de a se impune. Este vorba de necesitatea lor de a întruchipa o anumită poziţie sau situaţie. Când nativii trec prin perioade de schimbare, va fi foarte dificil pentru cei din jurul lor să accepte această „nouă” persoană. Acest lucru se întâmplă în general pentru că ei se identifică foarte mult cu „vechea” persoană.

Nativii zilei de 29 aprilie sunt persoane pe care te poţi baza, mai ales atunci când ocupă poziţii de răspundere. Această responsabilitate permanentă faţă de ceilalţi poate deveni o corvoadă pentru ei. Există momente în care nativii doresc să fie mai degajaţi şi mai puţin responsabili. Când sunt mai liberi, ei vor să se relaxeze fizic şi să se comporte natural. Nativii zilei de 29 aprilie preţuiesc foarte mult prietenii sau rudele alături de care se simt bine în aceste momente de relaxare. Uneori, doar o singură persoană mai specială le îndeplineşte această nevoie de distracţie, iar dacă aceasta dispare din viaţa lor, nativii îi suportă greu lipsa.

Cei născuţi pe 29 aprilie acordă o atenţie deosebită felului în care se îmbracă, se comportă, tonului vocii şi posturii în care se află. Acest lucru se datorează faptului că sunt foarte interesaţi de imaginea personală pe care o proiectează în lume. De asemenea, cei născuţi astăzi percep şi chiar critică anumite persoane din acest punct de vedere. Pentru ei este inadmisibil să te prezinţi în lume într-un mod necorespunzător. Totuşi, dacă doresc să facă o impresie mai puţin bună, ei se vor comporta ca atare şi vor fi intenţionat neglijenţi. Vor face acest lucru doar deliberat. În cazul în care un nativ al zilei de 29 aprilie râvneşte la bogăţie sau faimă, el îşi afişează de obicei imaginea de persoană influentă. Atunci când fericirea depăşeşte ambiţia, stilul de viaţă şi imaginea pe care şi-o aleg vă fi mult mai puţin pretenţioasă. În oricare din aceste cazuri, cei născuţi astăzi trebuie să evite situaţiile contradictorii care le pot crea probleme. În aceste cazuri, există riscul de a-şi pierde personalitatea.

SFATURI: Renunţă din când în când la crearea imaginii proprii. Acordă mai multă atenţie inimii tale şi mai puţină atenţie impresiei pe care încerci să o faci. Fii atent cum îţi exerciţi puterea în relaţia cu ceilalţi.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий