ZIUA DE NAŞTERE 4 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 4 octombrie

4 noiembrie – Ziua provocatorului

Puncte forte: practici, loiali.

Puncte slabe: monotoni, dogmatici.

Cifra 4 – Nativi conservatori, practici, loiali și muncitori. Siguranţa este importantă pentru ei, ca atare sunt slabe şanse să-și epuizeze economiile. Prima parte a vieţii poate fi dificilă, întrucât le e teamă de nou, o abordare inedită a problemelor îi poate speria şi, uneori, modul de a gândi devine rigid. Scopul pe care îl vor urmări tot timpul este să-și construiască o viață pe temelii solide. Aceşti nativi iubesc cu foc și ardoare și vor da tot ce pot ca partenerul lor să fie fericit și să nu-i lipsească nimic. Aceste persoane care iubesc cu implicare maximă sunt compatibili cu nativii din data de 13, 22 și 31 – Secretul numerelor.

Nativii zilei de 4 noiembrie au talentul de a stârni controverse. Ei sunt extrem de stimulatori atât în vorbă, cât şi în faptă. În familiile lor şi în cercurile sociale ei au tendinţa de a fi membri dominanţi şi preţioşi.

Deşi mulţi dintre nativii zilei sunt consideraţi conservatori, farmecul lor şi proprietăţile personalităţii lor devin evidente în conversaţie. La prima întâlnire, de obicei vor crea impresia de persoane active, chiar sincere şi nu-şi vor arăta latura provocatoare. De fapt, cu cât cineva îi cunoaşte mai bine, cu atât respectiva persoană va vedea că nativii deţin un talent anume de a-i stârni pe ceilalţi şi în acelaşi timp să îşi îmbrace o armură groasă atunci când vine vorba de contactele personale. De obicei vor şti exact care sunt punctele vulnerabile şi slabe ale celorlalţi. Într-adevăr, odată ce se pun pe treabă, ei pot deveni extrem de dificil de oprit în relaţiile cu ceilalţi, chiar şi cu ei înşişi. Să-şi recunoască limitele, să-şi controleze energiile, să devină mai realişti în obiectivele lor şi, mai presus de toate, să rămână constructivi în punctul lor de vedere este important de reţinut pentru nativii acestei zile.

Persoanele născute pe 4 noiembrie au un simţ fin al umorului. O caracteristică umană şi pozitivă este cea care le permite să facă imediat diferenţe de rasă, clasă şi religie. Printr-o glumă îi pot face pe oameni să se simtă mai bine şi să spargă gheaţa în situaţii neplăcute. Pe de altă parte, depresia este foarte departe de nativii zilei de 4 noiembrie. Astfel, cei născuţi astăzi vor înţelege destul de greu negativitatea manifestată de către ceilalţi. Problema este că uneori ei nu reuşesc să recunoască cât de grave sunt lucrurile în anumite situaţii pe care le experimentează şi pot rămâne optimişti atunci când previziunile sunt, de fapt, sumbre.

Nativii zilei de 4 noiembrie sunt personalităţi extrem de magnetice care au un talent special de a convinge, se pricep să ignore sau să evite criticile care îi vizează. În cele din urmă, însă, ei pot interpreta greşit receptivitatea auditoriului lor, în special pentru că punctele lor de vedere pot fi destul de extreme, iar prezenţa lor poate fi provocatoare, chiar supărătoare. Astfel, prin crearea unei situaţii haotice, ei îşi pot exercita influenţa.

Persoanele născute pe 4 noiembrie adoră să fie servite, dar de obicei întorc această favoare în egală măsură. De fapt, pot fi extrem de darnici şi ceilalţi ar putea profita sau ar aştepta prea mult de la ei. Pentru anumiţi nativi ai zilei de 4 noiembrie, aşteptările celorlalţi pot deveni intolerabile după o vreme, chiar şi pentru energia aparent nelimitată pe care o posedă.

În special femeile născute astăzi trebuie să se ferească să nu se implice în relaţii sentimentale cu bărbaţi nepotriviţi. Bărbaţii născuţi astăzi au tendinţa de a deveni indispensabili din punct de vedere emoţional, poate prea mult pentru cei apropiaţi lor. Ei trebuie să se ferească să încurajeze dependenţa.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий