ZIUA DE NAŞTERE 7 MAI. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 Pentru 5 mai

7 mai – ziua devotamentului

Puncte forte: demn, devotat, estetic.

Puncte slabe: ireal, tulburat, frustrat.

Persoanele născute pe 7 mai sunt de obicei foarte devotate. Ei îşi vor da şi ultima picătură de sânge pentru o cauză pe care o susţin. Nu contează foarte mult dacă este vorba despre o cauză religioasă, spirituală, artistică sau socială – Secretul numerelor.

Aceşti nativi deşi nu sunt foarte preocupaţi de situaţia financiară, ei au un simţ bine dezvoltat când vine vorba de lucrurile materiale şi le place să aibă posesiuni ce le dau o mare satisfacţie în viaţă. Chiar şi când nu se străduiesc să adune bogăţii, ei sunt adesea interesaţi de cadouri, moşteniri sau recompense solide. Ei sunt într-o permanentă goană după ideal. Nativii mai puţin evoluaţi ai zilei de 7 mai sunt mulţumiţi cu asemenea posesiuni. Nativii mai evoluaţi ai zilei de 7 mai trec uşor de la latura materială la cea spirituală, adesea ajungând departe. Uneori, obiectivele celor născuţi astăzi sunt de natură religioasă. Persoanele mult mai intelectuale sau mai atletice născute astăzi vor fi foarte devotate, având o logică de fier.

O dragoste pentru frumos, în mod special pentru muzică, este evidentă la nativii acestei zile. Sensibilităţile acestea  se produc mult mai probabil sub formă de voci frumoase sau corpuri sinuoase apreciate. Indiferent de materialele cu care lucrează, nativii zilei de 7 mai se vor exprima cu senzualitate – fie că este vorba de forme, culori, design interior, sunete sau cuvinte.

Femeile născute astăzi se pot subestima şi autosacrifica în mod exagerat. Adesea, în condiţii de nervozitate şi anxietate, ele manifestă frustrări şi sentimente reprimate. Totuşi, datorită faptului că sunt conştienţi de această slăbiciune, ei sunt capabili de a se perfecţiona pe ei înşişi şi, în consecinţă, de a deveni calmi, echilibraţi şi stăpâni pe ei. Bărbaţii născuţi astăzi care au porniri şi dorinţe reprimate, reuşesc de obicei să-şi îndeplinească necesităţile. Ei pot realiza aceste lucruri mai degrabă printr-o luptă acerbă decât prin evoluţia lor ca persoane.

Personalităţile excepţionale ale celor născuţi pe 7 mai se vor transfera cu graţie şi demnitate, inspirând încredere celorlalţi. Ei sunt reprezentaţi de persoane incisive, ce trec imediat la subiect. Nu le place să piardă timpul. Ei au tendinţa de a fi singuratici. Preferă contactul social cât mai limitat, confortul şi securitatea propriilor case. În calitate de mame şi taţi, ei vor lua îndatoririle de părinţi foarte în serios. Ei oferă copiilor tot ceea ce au nevoie din punct de vedere emoţional şi material.

Persoanele născute pe 7 mai sunt de obicei autodidacte. Au tendinţa de a-i învăţa pe alţii, mai degrabă prin exemplul faptei decât prin cel al conceptului. Ei nu ezită să lase cărţile deoparte în cazul în care nu li se primeşte ceva. Cei născuţi astăzi sunt nişte tradiţionalişti înfocaţi. Ei sunt conservatori tipici în orientarea pe care o abordează. Ei studiază tradiţia, adesea în mod independent de activitatea lor. Procedează astfel pentru a-şi stăpâni domeniul de activitate şi a oferi un sprijin solid în tot ceea ce fac. Cei născuţi astăzi sunt oameni extrem de sensibili. Ei ştiu foarte bine să-şi păstreze sentimentele, însă reuşesc foarte bine să le pună în valoare în timpul vieţii lor active.

SFATURI: Acceptă-te aşa cum eşti. Concentrează-te mai puţin asupra trecutului şi treci la faza următoare. Nu te lăsa dus de val atunci când este vorba de idealurile tale. Odihneşte-te periodic.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий