În regiunea Cernăuţi, de la începutul războiului la scară largă a Rusiei împotriva Ucrainei, au fost înregistrate 1.730 de întreprinderi

10 07 2022 F 5

Cele mai multe activează în domeniile comerţului cu ridicata şi amănuntul şi reparării automobilelor şi motocicletelor, a comunicat Serviciul Fiscal de Stat din regiunea Cernăuţi, citat de Audiovizualul public.

În decursul a patru luni, în ţinutul nostru au fost înregistrate circa 1.500 de persoane fizice-întreprinzători şi peste 200 de persoane juridice. Persoanele fizice-întreprinzători activează în domeniile informaticii şi telecomunicaţiilor, transportului, agriculturii şi serviciului poştal. Persoanele juridice – în domeniile ocrotirii sănătăţii şi prestării serviciilor sociale. De exemplu, în agricultură au fost înregistrate 11 persoane juridice şi 61 persoane fizice-întreprinzători, în industrie – 14 şi respectiv 59, în industria de prelucrare – 12 şi respectiv 59, în construcţie – 5 şi respectiv  17, în transport – 3 şi respectiv 155, în comerţ – 27 şi respectiv 650.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий