Moment astrologic. Lucruri mai puțin cunoscute despre nativii Gemeni

0000 Acum Gemeni

Nu poate fi complet un horoscop al Gemenilor, fără a puncta aceste secrete foarte puțin știute despre acești nativi.

* Au nevoie să fie în centrul atenției. Gemenii au o abilitate intelectuală excepțională, ușurință de comunicare și dau dovadă de multă abilitate în conversație. Aceste calități le stimulează intens dorința de a fi mereu în centrul atenției. Gemenii vor monopoliza orice adunare, dar asta îi face extrem de populari.

* Sunt foarte creativi. Gemenii sunt printre cele mai creative zodii și sunt dominați de dorința de a face totul după cum le place, după cum cred ei sau după cum știu ei. Aceasta îi poate face excepționali artiști, actori (domeniul lor predilect) și scriitori.

* Sunt foarte împrăștiați. Se concentrează greu la ceva anume, dar pot foarte bine să facă mai multe lucruri în același timp și o fac foarte bine.

* Sunt agitați și risipitori și deseori duri. Nu vor reuși niciodată să se îmbogățească cu adevărat, dar vor trăi mereu pe picior mare. Sunt iubiți de noroc și șansă, sunt rezistenți și longevivi.

* Iubesc cu patimă natura. Gemenii sunt fascinați de natură, viața în aer liber. Iubesc toate legumele și fructele verzi și adoră să călătorească. Drumurile sunt scopul vieții lor.

Top 10 detalii despre Gemeni. Planeta guvernatoare – Mercur.                Caracteristica zodiei – comunicarea și inventivitatea. Calităţi – inteligenţa. Defecte – superficialitate. Ziua norocoasă – miercuri, Cifre norocoase – 5 și 9. Culoarea norocoasă – galben și verde. Piatra norocoasă – smaraldul și agata. Probleme de sănătate – legate de sistemul respirator, cum ar fi bronșitele și astmul. Cariere – jurnalist, mass-media, scriitor, publicitate, avocat, actor, artist plastic.

Nativi Gemeni celebri

Angelina Jolie (4 iunie 1975) – Actriță, regizoare și activistă umanitară, Jolie este cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „Tomb Raider”, „Mr. & Mrs. Smith” și „Salt”. De asemenea, este implicată în numeroase activități filantropice.

Johnny Depp (9 iunie 1963) – Un actor talentat și versatil, Depp a devenit celebru pentru interpretările sale în filme precum „Pirates of the Caribbean”, „Edward Scissorhands” și „Sweeney Todd”. Este cunoscut și pentru stilul său distinct și colaborările frecvente cu regizorul Tim Burton.

Marilyn Monroe (1 iunie 1926) – O legendă a cinematografiei, Monroe a fost o actriță și cântăreață faimoasă în anii ’50. Este cunoscută pentru filmele „Some Like It Hot” și „The Seven Year Itch” și pentru imaginea sa iconică.

Kanye West (8 iunie 1977) – Un producător muzical, rapper și designer de modă american, Kanye West a avut o influență semnificativă în industria muzicală și de modă. Este cunoscut pentru albumele sale de succes și pentru implicarea sa în diverse proiecte artistice.

Natalie Portman (9 iunie 1981) – Actriță câștigătoare a premiului Oscar, Natalie Portman a jucat într-o varietate de filme, inclusiv în „Black Swan”, pentru care a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

Nicole Kidman (20 iunie 1967) – Actriță australiană cu o carieră remarcabilă, Nicole Kidman a primit multiple premii, inclusiv un premiu Oscar pentru rolul ei din filmul „The Hours”. A jucat într-o varietate de genuri, de la drame la filme de acțiune și comedii.

Kendrick Lamar (17 iunie 1987) – Un rapper și compozitor american, Kendrick Lamar este cunoscut pentru versurile sale profunde și pentru influența sa în industria muzicală hip-hop. A primit numeroase premii Grammy pentru contribuțiile sale.

Donald Trump (14 iunie 1946) – Om de afaceri, personalitate media și fost președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a fost o figură polarizantă în politica americană. Înainte de cariera politică, a fost cunoscut ca magnat imobiliar și gazdă a emisiunii TV „The Apprentice”.

Naomi Campbell (22 mai 1970) – Una dintre cele mai cunoscute modele din lume, Naomi Campbell este recunoscută pentru cariera sa îndelungată în industria modei și pentru activismul său social.

Clint Eastwood (31 mai 1930) – Actor, regizor și producător american, Clint Eastwood este o legendă a cinematografiei. A câștigat premii Oscar pentru regia filmelor „Unforgiven” și „Million Dollar Baby”.

Prince (7 iunie 1958) – Legendă a muzicii pop, Prince a fost un artist remarcabil, compozitor, producător și multi-instrumentalist. A avut un impact semnificativ asupra industriei muzicale.

Acești şi mulţi alţi nativi din zodia Gemeni celebri demonstrează varietatea talentelor și realizărilor asociate cu această zodie. (Femeia.ro)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий