Economiștii opoziției ruse au raportat că plățile pentru soldații ruși care au semnat contractul s-au ridicat la 1,7 milioane de ruble

6 7 Ф 1

Pentru astfel de bani, autoritățile recrutează oameni neprincipiali, care pot fi ușor ademeniți de bani la care nici nu ar putea visa. Această opinie a fost exprimată pentru Canalul 24 de către jurnalistul și gazda emisiunii Hodorkovsky Live, Serghei Aslanian, care a remarcat că, pentru prima dată în istorie, oamenii merg la război nu din cauza unei anumite datorii sau pentru că au fost pur și simplu forțați, ci din cauza banilor. Vladimir Putin este gata să le promită rușilor și mai mult pentru ca aceștia să continue să ucidă ucraineni. Potrivit lui Aslanian, războiul Rusiei împotriva Ucrainei a devenit o oportunitate de a face bani pentru ruși. Din moment ce ocupanții și-au pierdut complet toate valorile morale, în Rusia se mai poate conta pe patriotism, dar nu în aceleași cantități de „marfă” ca cei care mor în război.

Pentru prima dată în istorie, pârghia economică a fost activată. Este atractiv din punct de vedere economic să „mergi să omori ucraineni” și apoi să fii plătit, a notat jurnalistul.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий