În Cernăuți, un veteran de război, după demobilizare, a deschis o sală de sport pentru copii

7 7 F 2

Antreprenorul Andrii Sidlețki din Cernăuți, după demobilizarea din rândurile Armatei Ucrainene,  a decis să deschidă propria sală de sport.  A primit în acest scop o subvenție pentru veterani și familiile acestora.

La începutul anului curent, antreprenorul a solicitat subvenția, iar recent a deschis o sală de sport, unde 60 de copii se antrenează de două ori pe săptămână. Potrivit postării pe Facebook a Consiliului Regional Cernăuți, Andrii Sidlețki și-a făcut serviciul în Forțele Armate timp de un an și jumătate ca comandant de companie și ofițer de pluton și a participat la apărarea Ucrainei împotriva agresiunii armate a Federației Ruse. „Înțeleg mai bine decât oricine că un corp sănătos are nevoie de restaurare și sprijin”, afirmă fostul militar.

Pentru a-și pune în aplicare ideea, antreprenorul a închiriat o încăpere, a reparat-o și a folosit subvenția pentru a achiziționa echipamentul necesar. Aici este o sală de fitness și camere pentru antrenament individual funcțional. Antreprenorul intenționează să angajeze un administrator și instructori care vor conduce cursuri de yoga, fitness și altele.

Potrivit lui Andrii Sirlrțki, este extrem de important să vă angajați în activități fizice și să vă mențineți sănătatea. Antrenamentul ajută la dezvoltarea musculaturii, îmbunătățirea sistemului cardiovascular, reducerea greutății și menținerea condiției fizice generale și, cel mai important, ajută la depășirea situațiilor stresante.

7 7 F 3

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий