General american: Indiferent cine câștigă alegerile din SUA, sprijinul pentru Ucraina va rămâne neschimbat

23 7 F 4

Un scenariu în care Rusia ar putea cuceri întregul teritoriu al Ucrainei este în prezent imposibil.

Acest lucru a fost declarat de general-maiorul în retragere al armatei SUA, șeful Consiliului de supraveghere al Companiei aeriene Constanta, David L. Grange, relatează RBK-Ucraina cu referire la NV.ua. „Nimeni nu va permite ca acest lucru să se întâmple. Există o mulțime de speculații cu privire la faptul dacă noul președinte al SUA — candidatul democrat sau Trump — va sprijini Ucraina. Ambii candidați o vor face. Dacă vorbim despre Trump, el este interesat să sprijine Ucraina. Acest lucru este pragmatic, deoarece Ucraina are o importanță strategică în ceea ce privește locațiile geopolitice și resursele, iar acum este un aliat al Statelor Unite”, a spus el.

De asemenea, generalul american  a menționat că Ucraina trebuie să facă totul pentru a obține pacea în condițiile sale. În caz contrar, amenințarea din partea Rusiei va continua să existe, iar Ucraina nu se va putea dezvolta normal. David L. Grange a menționat că acum este necesar să influențăm Rusia în toate modurile posibile și să lucrăm în diferite domenii: diplomație, război informațional, informații, securitate cibernetică, aspect militar și economie.

Evaluând perspectivele de investiții în Ucraina, el a remarcat că abilitatea de a construi o afacere chiar și în vremuri dificile este un avantaj competitiv al antreprenorilor ucraineni. Prin urmare, țara ar trebui să atragă investitori și să creeze condiții favorabile pentru dezvoltarea afacerilor. „Nu cunosc nicio țară care să nu se confrunte cu probleme dificile, inclusiv în Statele Unite. Ucraina este foarte importantă din punctul de vedere al geopoliticii, iar ucrainenii au cunoștințe și experiență unice care vor ajuta investitorii, oamenii de afaceri să obțină profit din companie chiar și în condiții de război”, a declarat general-maiorul David L. Grange.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий