Actorii teatrului botoșănean au cucerit orașul Cernăuți

tu-esti-Dumnezeul-meu-1

Actorii teatrului botoșănean au „cucerit” Cernăuțiul. Aceștia au ridicat sala în picioare în cadrul Festivalului internațional „Aplauze de aur ale Bucovinei” organizat săptămâna trecută la teatrul Olga Kobileanska din Cernăuți.

Artiștii botoșăneni au prezentat spectacolul „Tu ești Dumnezeul Meu” în regia Ludmilei Skripka în fața a peste 700 de spectatori printre care și numeroase oficialități, critici de teatru și jurnaliști.

Spectacolul jucat de actorii „Teatrului Mihai Eminescu” a impresionat prin mesajul transmis dar și prin calitatea interpretării.

„Tu ești Dumnezeul Meu” redă într-o manieră artistică de o rară finețe o poveste dramatică cu accente ușor comice despre atașamentul dintre om și câine, despre legăturile uneori șubrede dintre semeni și necesitatea iubirii ca ingredient vital al omenirii.

După spectacol, actorii botoșăneni au fost copleșiți cu aplauze, de un public care timp de oră și 50 de minute a râs și a plâns.

„Tu ești Dumnezeul meu” este o adaptare după piesa lui Albert Gourney regizată de Ludmila Skripka. Din distribuție au făcut parte talentații actori, Gina Pătrașcu,Bogdan Muncaciu, Silvia Răileanu, Răzvan Amitroaei, Irina Mititelu,Gheorghe Frunză și Petruț Butuman.

Lasă un răspuns