Olena Zelenska, candidată la titlul de Prima Doamnă a țării, vanată de paparazzi

olena

 

Olena, soția candidatului la președinție, Volodymyr Zelenskyi, de fiecare dată când iese în public demonstrează  gusturi rafinate. Ea apare foarte foarte rar, astfel curiozitatea oamenilor cu cunoșate limite. Olena Zelenska (Kiașko este numele de fată) a apărut în ziua alegerilor și după anunțarea rezultatelor exit- polurilor. Acum fiecare  apariție în public a  ei,  este un motiv de bucurie pentru paparazzi.

Olena Zelenska  are 41 de ani și s-a născut la Krivoi Rog. A învățat la aceeași școală,  dar în clase diferite cu viitorul soț. S-au cunoscut pe vremea studenției.  Olena a absolvit Universitatea Tehnică din Krivoy Rog cu o diplomă roșie.

Ea spune  că i-a plăcut mult comportamentul cuviincios și inteligența artistului.

„Împreună cu el nu  era loc de plictiseală», a spus ea. Cu toate acestea, Volodymyr  nu se grăbea să-i ceară mâna. Au  prietenit opt ani, după care Volodymyr și Olena  au jucat nunta, în 2003. Acum soții Zelenskyi cresc și educă doi copii — Alexandru de 14 ani și Kirill de 5 ani.
„O iubesc foarte mul . Când femeia iubită îți dăruie copii, îți dai seama că iubești copiii  mai mult decât pe tine  însuși.  Este un dezastru! Familia este o poveste unică. Sunt gata de orice în viață, numai să pot păstra această familie”, spune Volodymyr.

 

Добавить комментарий