Suntem convinși de victoria noastră!

апароолдж_cmpk

Mă numesc Inga Makovețka și conduc echipa Partidului Radical a lui Oleg Liașko la alegerile locale din regiunea Cernăuți!

Cu cinci în urmă ați făcut alegerea corectă votând pentru partidul nostru. Partidul Radical este reprezentat în toate consiliile locale din regiunea Cernăuți. Acest lucru ne-a permis să abordăm problemele existente în fiecare colț al ținutului nostru. Noi cunoaștem care sunt  dificultățile cu care se confruntă locuitorii din orașe, orășele și  cele mai îndepărtate sate.  Având fracțiunea Partidului Radical în Consiliul Regional, am fost aleasă cu majoritate de voturi în funcția de prim – adjunct al președintelui Consiliului Regional Cernăuți.  Aceasta a  fost o ocazie unică de a putea aduce schimbări pozitive în ținut, de a face cunoștință cu președinții comunităților teritoriale unite nou – formate, de a intra în esența problemelor locale! Probleme sunt multiple și acestea sunt specifice pentru întregul ținut. Acestea se referă la la dotarea insuficientă a instituțiilor de învățământ, grădinițe, instituțiilor medicale și  caselor de cultură, acoperișe avariate și lipsa izolării termice a pereților. Din inițiativa liderului Partidului Radical, Oleg Liașko, și prin eforturile comune ale autorităților locale, echipa noastră a demonstrat o activitate coordonată în beneficiul bucovinenilor.

Circa 80 de milioane de grivne au fost  atrase de la  Bugetul de Stat pentru reparația și restaurarea obiectelor de infrastructură socială, reparația drumurilor de importanță locală. Cu sprijinul Partidului Radical a lui Oleg Liașko a fost instalat memorialul  primului cosmonaut al Ucrainei, Leonid Kadeniuk. De asemenea, a început construcția școlii din satul Verencianka, raionul Zastavna. La etapa actuală lucrările de construcție se află în etapa finală. Multe lucrări au fost realizate în raioanele Herța, Noua Suliță și Hliboca. Acestea se referă la Casa de agrement pentru copii și tineret din Herța, precum și la instituția de învățământ preșcolar „Teremok”, tot din Herța.

În raionul Hliboca reparații capitale au fost efectuate la Școala Medie de gradele I-II din Privorochia, Casa de creație și agrement din Ciahor, instituția preșcolară din Tărășeni, Complexul instructiv – educativ din Tureatca, instituția preșcolară de la Camenca. De asemenea, a fost reparată capital instituția de învățământ preșcolar „Iasne Soneciko” din raionul Noua Suliță.

Noi am reușit să schimbăm imaginea și atitudinea oamenilor față de promisiunile făcute în campaniile electorale. Echipa noastră a depus eforturi și a demonstrat rezultate! Am decis să participăm la alegerile locale pentru ca împreună cu Dumneavoastră  să contribuim la prosperarea Bucovinei.

Alegeți acei candidați care sunt capabili să acționeze decisiv și știu cum să asigure o viață demnă și confortabilă pentru oameni. Acei candidați care știu să-și onoreze promisiunile, apreciază valorile umane și se bucură de respectul oamenilor!

Anume de alegerea Dvs. depinde dacă la nivel local vom avea o o putere reprezentativă eficientă, capabilă să apere interesele întregii comunități și a fiecăruia dintre Dvs.

Sunt o simplă femeie care m-am născut într-o familie de oameni muncitori din orășelul Zastavna. Am reușit să realizez foarte multe lucruri utile pentru oameni. Promit  în continuare, alături de echipa Partidului Radical a lui Oleg Liașko, să servesc cetățenilor bucovineni!

Vino la votul din 25 octombrie 2020!

Susține Partidul Radical a lui Oleg Liașko!

№15 — Consiliul Regional Cernăuți!

№6 — Consiliul Raional Cernăuți!

Добавить комментарий