ZIUA DE NAŞTERE 11 MAI. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 11 mai

11 mai – ziua excentricităţilor

Puncte forte: inventivi, creativi, iubitori de distracţii. 

Puncte slabe: nerealist, insensibil, izolat.

Pragmatismul și gândirea excesivă îi caracterizează pe cei născuți în data de 11 a lunii,  care de multe ori analizează și se complică prea mult când vine vorba de relații. Pot forma o pereche cu persoanele născute în data de 2, 11 și 29 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe 11 mai au un mod deosebit de a percepe lumea. Ele pot atrage în mod nedorit atenţia asupra lor, dacă îşi exprimă sentimentele sau dacă dau frâu liber fanteziilor în public. Din această cauză nativii trebuie să-şi ascundă parţial trăirile. Cu toate acestea, persoanele născute în această zi vor merge foarte departe cu înclinaţia lor spre extremitate. Într-adevăr, familia şi prietenii trebuie să-şi ţină răsuflarea atunci când ascultă cuvintele unei persoane născute pe 11 mai. De asemenea, vor rămâne uimiţi după ce această persoană va termina ceea ce are de spus.

Tipurile de persoane născute în această zi variază într-o gamă foarte largă. Nativii zilei pot fi puţin excentrici, dar există şi nativi despre care se poate spune că sunt de pe altă planetă. În orice caz, toate persoanele născute în această zi au o trăsătură comună: sunt dăruiţi cu o fantezie extraordinară. Cei mai evoluaţi dintre nativi îşi pot folosi visele şi imaginaţia într-un mod realist. Ei ar trebui să încerce să-şi păstreze credibilitatea şi să menţină legătura cu cei care au puterea să-i ajute să reuşească. Nativii au şanse mari să primească respectul şi admiraţia celor din jur. Acest lucru se va întâmpla mai ales atunci când vor fi îndeajuns de obiectivi pentru a prezenta ascultătorilor idei credibile şi realiste. Pe de altă parte, o altă categorie a nativilor îi poate dezamăgi pe ceilalţi datorită schemelor fanteziste şi proiectelor irealizabile pe care le prezintă. Ei îşi vor înşela audienţa dând frâu liber imaginaţiei.

Există pericolul ca familia şi prietenii celor născuţi pe 11 mai să zâmbească la ceea ce spun aceştia şi să-i ia foarte rar în serios. Faptul că nu li se acordă importanţă îi afectează mai mult decât dacă ar fi pur şi simplu ignoraţi. Dacă sunt trataţi de către ceilalţi cu lipsa de credibilitate, nativii îşi pot pierde respectul de sine. Uneori pot încerca cu disperare să pară normali, reprimându-şi adevărata fire şi încercând în zadar să se potrivească tiparelor. Persoanele născute pe 11 mai îi apreciază pe acei oameni speciali care îi înţeleg în profunzime şi în prezenţa cărora se pot manifesta natural şi fără să le fie frică că vor fi judecaţi sau cenzuraţi.

Privind dintr-un punct de vedere obiectiv, este adevărat că atunci când povestesc ceva, cei născuţi azi au tendinţa de a exagera, înfrumuseţa şi chiar de a mitologiza evenimentele şi personajele. Un ascultător priceput, un asociat sau un prieten foarte apropiat vor recunoaşte o povestire exagerată şi vor fi capabili să deosebească adevărul de ficţiune. Persoanele mai credule, însă, ar putea crede foarte uşor aceste povestiri. Persoanele născute pe 11 mai sunt capabile să abordeze la obiect orice temă care îi interesează.

Cei născuţi pe 11 mai încearcă să dea culoare vieţii lor, dar fără a face rău cuiva. De cele mai multe ori, nativii acţionează cu sinceritate. În cele mai multe cazuri, ei pot fi acuzaţi că sunt încrezuţi, dar nu şi că sunt înşelători. Nativii încearcă să îşi dezvolte latura exterioară a personalităţii. În interior le lipseşte încrederea şi de aceea au nevoie de sprijin şi afecţiune. Acesta este motivul ascuns pentru care ei caută atenţia celorlalţi prin metode atât de infantile – spunând poveşti sau manifestând un comportament ciudat. Din fericire, intuiţia lor înnăscută îi ajută să treacă peste cele mai dificile situaţii.

SFATURI: Încearcă din când în când să vorbeşti pe înţelesul celorlalţi şi astfel vei căpăta credibilitate. Nu renunţa la toate fanteziile tale. Fii selectiv în ceea ce priveşte planurile şi proiectele pe care le ai. Dacă este posibil păstrează-ţi visele în limita realului.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

 

 

Добавить комментарий