Bărbat bătut în plină stradă la Cernăuți (VIDEO)

1540834574_321

Alertă în Cernăuți după ce un bărbat a fost bătut în centrul orașului de către un individ. Soția victimei, Oksana Savosiuk, susține că bărbatul său a fost bătut fără milă de un polițist pe nume Vladyslav Dykyi. Agresorul l-a atacat pe bărbat după ce acesta i-a făcut o observație în legătură cu  parcare neregulamentară a autoturismului.

Potrivit consilierului cernăuțean Volodymyr Beșlei, cazul a avut loc pe 25 octombrie în apropierea de clădirea ce adăpostește Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Naționale „Iurii Fedkovyci”.

Din imaginile surprinse de camera de luat vederi se vede cum individul îl lovește pe bărbat cu pumnii și picioarele în plină stradă. Cei de la poliția de patrulare Cernăuți au comunicat că Vladyslav Dykyi într-adevăr a activat în cadrul direcției, însă recent a fost repartizat.

Ulterior, Natalia Kalynovska, purtătorul de cuvânt al Direcției pentru protecția economică din cadrul Poliției Naționale în regiunea Cernăuți a comunicat că polițistul Vladyslav Dykyi şi-au dat demisia luni, 29 octombrie.

Добавить комментарий