Care este starea de sănătate a tânărului care a supraviețuit în urma accidentului aviatic din Harkiv

1601130938_395cb525d6c974ac754469863e7e783c_1601119543_extra_large

Tânărul care a supraviețuit în urma accidentului aviatic din apropierea orașului Harkiv, soldat cu 26 de persoane decedate, se afla acum la spital. Este conștient, iar medicii spun ca el va avea nevoie de câteva săptămâni pentru a se recupera. Între timp, autoritățile anunță patru cauze, care fi putut provocat prăbușirea avionului.

Cadetul care a rămas în viață după ce avionul în care se afla, alături de colegii săi de la o scoală militară, s-a prăbușit este internat într-un spital din Harkiv. Președintele Ucrainei a mers în vizită la el, iar tânărul i-a povestit că totul s-a întâmplat foarte repede. Medicii spun că starea lui de sănătate este stabilă.

„Starea lui de sănătate este de gravitate medie, dar cu o tendință spre îmbunatățire. Psihiatrii și psihologii lucrează cu el”.

 Irina, mama tânărului care a supraviețuit a declarat jurnaliștilor că supraviețuitorul catastrofei „este încă în stare de soc. Li este foarte greu. El înțelege că băieții au murit, dar totul va fi bine”.

Intre timp, ministerul Apărării din Ucraina anunță că familiile celor decedați vor primi câte 55 de mii de euro. 26 de oameni au murit în urma accidentului aviatic produs vineri noaptea, în apropiere de Harkiv.

Anchetatorii anunță patru versiuni privind cauzele prăbușirii avionului, printre care o defecțiune tehnică sau întreținerea necorespunzătoare a aeronavei și pregătirea acesteia pentru zbor.

Добавить комментарий