Ciudeianca Elena Pătrăucean – „vedetă populară”

elena-patraucean

Ciudeianca Elena Pătrăucean a participat la emisiunea „Vedeta populară” de la Televiziunea Română. Este prima participantă din nordul Bucovinei la această reuniune a talentelor de folclor,  în care interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de toți românii, scrie portalul ciudei.wordpress.com.

Concurenţi de toate vârstele îmbracă straie populare din regiunile istorice ale ţării şi urcă pe scenă și evoluează în faţa unui juriu de specialişti (Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, poetul Mircea Dinescu, interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic şi realizatoarea TVR Elise Stan). Și în acest an, concurenții au de trecut prin trei probe. Astfel, Elena Pătrăucean, studentă la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, a cântat:

  1. „Hai să facem horă-n sat”;
  2. Bate toaca, cântă cucul”, împreună cu interpretul Pamfil Roată;
  3. Proba juriului, de Cornelia Rednic.

Chiar dacă Elena Pătrăucean s-a oprit pe locul doi în ediția a 4-a din acest an, oricum pentru Ciudei ea este o câștigătoare și o „vedetă populară”. Bravo, Elena!

ele elena1 elena_pamfil

Lasă un răspuns