Colincăuți și Brusnița. Autoritățile anunță că au fost confirmate încă 10 de cazuri de coronavirus în regiunea Cernăuți (VIDEO)

106336-1_large

În regiunea Cernăuți au fost confirmate prin analizele de laborator încă 10 cazuri de îmbolnăvire de COVID-19. Anunțul a fost făcut de către Ministerul Sănătății din Ucraina.

Potrivit unui comunicat pe pagina de Telegram „Koronavirus-Info”, noul bilanț al epidemiei de coronavirus (20 martie, ora 22.00) a ajuns la 39.

„În regiunea Cernăuți au fost confirmate zece nouă cazuri de îmbolnăvire. În prezent, epidemia de Covid-19 a cauzat moartea a 3 ucraineni”, transmite ministerul sănătății.

La scurt timp, șeful Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Serghii Osaciuk, a  anunțat în direct pe Facebook că în regiunea Cernăuți cele mai multe cazuri sunt înregistrate în localitățile Colincăuți, raionul Hotin și Brusnița, raionul Chițmani.

În total au fost efectuate 27 de teste, în rezultatul cărora 10 persoane a fost diagnosticate cu Covid-19.

„Astfel, în total pe teritoriul regiunii sunt înregistrate 25 noi cazuri de îmbolnăvire (…) 11 cazuri au fost confirmate în Colincăuți, 7 în Brusnița și câte unul în orașul Hotin, Toporăuți, Lujani, Cernăuți și Igești (…)”, a spus Osaciuk.

Demnitarul a adăugat că starea de sănătate a pacienților este stabilă.

„Pacienții sunt sub supravegherea medicilor. Două persoane în vârstă au pneumonie”, a declarat Osaciuk.

Libertatea Cuvântului

Lasă un răspuns