Deputatul rus Vladimir Jirinovski, convocat la audieri de la Serviciul de Securitate al Ucrainei

31152108.360772.6222

Serviciul de Securitate al Ucrainei l-a convocat la audieri pe deputatul şi lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, informează publicaţia „Uriadovyi Kurier”, potrivit Agenţiei de presă RIA NOVOSTI.

„Suspectul Vladimir Jirinovski, cetăţean al Federaţiei Ruse, a fost convocat la audieri, la ora 9:00, pe data de 27 septembrie 2018, de către anchetatorul principal al Secţiei de Interne din cadrul Direcţiei Generale de Anchetă a Serviciul de Securitate al Ucrainei”, relatează Agenţia de presă UNN, citând comunicatul remis de instituţie.

După cum se mai specifică în comunicat, împotriva politicianului rus vor fi formulate acuzaţii, urmând să fie audiat în calitate de suspect. Pe data de 21 septembrie, o instanţă din Kiev a dat undă verde desfăşurării unei anchete speciale împotriva deputatului rus Vladimir Jirinovski şi a altor deputaţi ai Dumei de Stat a Rusiei pentru sprijinul acordat celor două republici populare autoproclamate Lugansk şi Doneţk, din estul Ucrainei.

Sursa: Rador

Добавить комментарий