Elina Svitolina reacționează după ce a fost acuzată că a refuzat Ucraina

elina-svitolina-reveals-bizarre-reason-behind-her-absence-in-birmingham

Elina Svitolina a reactionat dupa ce Federatia de Tenis din Ucraina a acuzat-o ca a refuzat participarea la Fed Cup deoarece a cerut prea multi bani.

Svitolina sustine ca acest lucru nu este adevarat, intrucat este o patrioata. Ea afirma ca adevaratul motiv al absentei e legat de o accidentare.

„Sunt trista sa va anunt ca, dupa ce m-am consultat cu doctorii, am luat o decizie foarte dificila de a absenta de la meciul echipei nationale cu Polonia. Nu este cea mai usoara decizie, deoarece este o onoare sa joc pentru echipa nationala si o planificasem inca de anul trecut. Insa din cauza durerilor din Australia nu sunt capabila sa ma anrenez sau sa joc la un nivel ridicat”, a scris Elina Svitolina pe Facebook.

Forul de la Kiev a informat, printr-un comunicat de presa, ca Elina Svitolina nu va face parte din echipa pentru duelul cu Polonia, desi initial isi daduse acordul.

Potrivit reprezentantiilor Federatiei, Svitolina a cerut o suma prea mare pentru a-si reprezenta tara, iar cand a aflat ca pretentiile sale nu pot fi satisfacute a refuzat participarea.

In aceeasi situatie este si o alta jucatoare din Ucraina, Dayana Yastremskaya, considerata o viitoare stea a tenisului feminin.

Lasă un răspuns