La Marșinți au fost reluate lucrările de construcție a noului pod

116133215_2621750104756990_7123687303036878843_n

După 12 ani și după cea de a doua inundație, au fost reluate lucrările de construcție a noului pod peste Prut, în apropiere de satul Marșinți. Cu două săptămâni în urmă, obiectivul părăsit a fost  vizitat de Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenski, în timpul aflării sale în regiunea Cernăuți și el le-a promis localnicilor că podul va fi construit până la finele anului curent.

Zilele acestea aici au început lucrările de curățire a terenului, iar în curând va sosi și tehnica grea. Lucrările de construcție și montaj vor fi efectuate de SRL „PBS”.

În ajun, la noul pod de la Marșinți s-a deplasat șeful ARS Cernăuți, Serghii Osaciuk, care a declarat: „Podul, care a figurat în promisiunile fără nici o speranță ale multor guverne, miniștri și premieri, în sfârșit, va fi construit. Vom avea un obiectiv de infrastructură foarte important, care va scurta cale tuturor ucrainenilor spre frontierele Uniunii Europene, precum și va uni raioanele Noua Suliță și Herța”.

Serghii Osaciuk a mulțumit Președintelui Ucrainei, Volodymyr Zelenski, și conducătorului Întreprinderii „Ukravtodor”, Oleksandr Kebrakov, pentru accelerarea procedurilor și alegerea antreprenorului care va duce la bun sfârșit construcția podului de la Marșinți, comunică Serviciul de presă al ARS Cernăuți.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий