Medicii vor să-l ajute pe un bărbat de 500 de kilograme să slăbească

494189-aptn

Șansă la o viață normală. Un bărbat de 32 de ani din Mexic, ce cântărește 500 de kilograme, a ieșit afară pentru prima dată în ultimii șase ani, pentru a merge la un tratament. Medicii vor să-l ajute să slăbească – transmite publika.md

Juan Pedro s-a născut un copil normal. Cu timpul, însă a început să adauge în greutate, iar la 17 ani cântărea deja 200 de kilograme.

„Când m-am născut, aveam puțin peste 3 kilograme. Ulterior am început să adaug câte 10 kilograme pe an”, a spus bărbatul.

Tot atunci, Juan a mai primit o lovitură. În urma unui accident, a rămas țintuit la pat.

Astfel, în ultimii 15 ani, a mai adăugat aproape 300 de kilograme: „Când Juan putea ieși afară, era mult mai ușor. Lucra în magazinul său. Apoi a intrat într-o depresie și nu a mai vrut să iasă din casă. Iar când și-a dorit, nu a mai putut”.

O echipă de medici din Guadalajara și-au propus să-l pună pe picioare pe Juan. Bărbatul a ieșit din casă, în sfârșit, pentru a urma un tratament ca să slăbească.

Cel mai gras om din lume a locuit tot în Mexic. El a murit în 2014, la vârsta de 48 de ani. Acesta cântărea 560 de kilograme, lucru care l-a făcut să ajungă în Cartea Recordurilor.

Lasă un răspuns