„Miss Ucraina”, apel emoționant după ce a rămas fără coroană

veronika-didusenko

Apel emoționant al Veronikăi Didusenko, care a rămas fără coroana de Miss Ucraina 2018 după ce a încălcat regulile iar organizatorii concursului au făcut o descoperire neașteptată despre ea.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a câștigat la finalul lunii septembrie titlul de Miss Ucraina 2018 însă la patru zile de la competiție a rămas fără coroană după ce organizatorii au descoperit că are un copil.

Potrivit regulamentului de la Miss World și Miss Ucraina tinerele care au copii au interdicție de a participa în astfel de concursuri. Acum Veronika cere schimbarea regulilor.

„Suntem în secolul XXI iar aceste reguli sunt discriminatori. Au fost scrise în 1951, acum 70 de ani când segregarea rasială era ceva normal”, a declarat tânăra.

Vertonika s-a înscris în concurs pentru a promova organizația caritabilă pe care o conduce.

Nu mă așteptam să câștig și nu aveam nicio intenție să câștig. Am o carieră de model profesionist și sunt foarte ocupată și când s-a întâmplat (n.r. am câștigat) am fost foarte șocată”, a recunoscut ea.

Veronika l-a născut pe fiul ei, Alex, la vârsta de 19 ani și le sare în ajutor tinerelor mame despre care spune că sunt discriminate la locul de muncă.

Organizatorii concursului Miss Ucraina au reacționat precizând că nu au niciun plan de a schimba regulile. Ei spun că acestea sunt stabilite de organizația Miss World și subliniază că Veronika avea cunoștință de ele când s-a înscris în concurs.

„Sunt un model de succes și vreau ca fiecare fată să ție că poate să facă la fel chiar dacă este o mamă singură”, a transmis Veronika.

Добавить комментарий