Nuntă de lux în Italia

Cristel Carrisi mit ihrem Vater Al Bano Carrisi,
Hochzeit Cristel Carrisi (Tochter von Al Bano und Romina) mit Davor Luksic in der Cattedrale San. Matteo in Lecce (Apulien)
 / 030916 

***Wedding of Cristel Carrisi and Davor Luksic in Lecce, September 3rd, 2016***

Al Bano și Romina Power au avut parte de o petrecere de un lux orbitor săptămâna trecută. Fiica lor, Cristel Carrisi, s-a căsătorit cu un milionar originar din Croația. De la marele eveniment nu au lipsit cristel-carrisi-davor-luksicvedetele muzicii italiene. Mai mult, doi români au fost și ei prezenți la eveniment.
Nunta a avut loc în orașul Lecce, la Biserica San Matteo, iar printre invitați s-au numărat și solistul Toto Cotugno, dar şi celebra creatoare de modă Laura Biagiotti. Doi români au figurat și ei pe lista invitaților. Este vorba de Irina Nicolae, fetiţa cu codiţe din fosta trupă ASIA, şi soţul ei, Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. Cei doi au strălucit la marele eveniment. Irina a purtat o rochie neagră, accesorizată perfect cu o brățară și cercei cu pietre prețioase. În centrul atenției, toate privirile au fost ațintite către Cristel Carrisi, fiica lui Al Bano şi Romina Power, cel mai iubit cuplu de artişti al anilor ’70-’80. Aceasta s-a căsătorit cu Davor Lukšic, originar din Croația, a cărui avere a fost estimată la 240 milioane de euro.

Lasă un răspuns