Oligarhul a cărui fiică a omorât cinci oameni pe stradă „cere iertare în genunchi”

881143

Tatăl tinerei de 20 de ani care a omorât cinci persoane și a rănit alte cinci grav, în urmă cu o săptămână la Harkiv, a spus că el și soția sa „cer iertare în genunchi” familiilor victimelor.

Olena Zaițeva se afla la volanului bolidului său, un Lexus, când a trecut pe roșu. Automobilul a lovit un Volkswagen Touareg, s-a întors în loc, apoi a ricoșat într-un grup de persoane. Cinci oameni au fost uciși, iar alți șase răniți în coliziune. Printre victime se numără o elevă de 15 ani, dar și o femeie însărcinată în șapte luni, care a ajuns în stare extrem de gravă la spital.

De la accident, tânăra este la închisoare, în timp ce evenimentul este investigat de autorități.

La ultima sa apariție, ea a plâns incontrolabit la tribunal, în timp ce purta o pereche de cizme în valoare de 1.000 de euro.

Fetei i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, ceea ce l-a determinat pe tatăl tinerei, oligarhul ucrainean Vasyli Zaițev, în vârstă de 61 de ani, să izbucnească. „O tragedie teribilă a luat viața unor oameni. Cuvintele nu pot descrie teroarea și suferința pentru cei care au pierit sau sunt răniți. În genunchi le cerem iertare, în numele fiicei noastre, familiilor celor dispăruți sau răniți în acest accident oribil”, a declarat bărbatul.

Lasă un răspuns