Președintele ucrainean insultat într-un spital „ Zelenskyi, ești un trădător” (video)

36_main

Președintele ucrainean  Volodymyr Zlenskyi a inspectat miercuri un spital din regiunea Kiev, potrivit Canalului TV Naș, notează Libertatea Cuvântului. Medicul șef al spitalului din Borispol i-a explicat șefului statului cum se desfășoară lucrările de reparație la  această instituție medicală și s-a plâns de munca nu prea conștiincioasă a antreprenorilor implicați în efectuarea acestor lucrări. Zelenskyi se plimba calm pe coridoarele spitalului și asculta povestea oficialilor locali despre disponibilitatea lor de a accepta noi pacienți. Întreg procesul era filmat de operatorii canalelor TV de știri. În acest moment, o femeie a apărut  în cadru  și la agresat verbal pe președinte.

„Zelenskyi, ești un trădător! De ce moare lumea pe front? Cine este Rusia pentru tine? Răspundeți! Eu sunt poporul tău, sunt o locuitoare a Donețkului» , a țipat femeia.

Președintele nu a reacționat la această tiradă de acuzații și și-a continuat liniștit vizita.

Între timp, experții asociază vizita lui Zelenskyi  la spitalul din Borispol cu faptul că mâine, 20 februarie, în Ucraina urmează să ajungă avionul cu cetățenii ucraineni evacuați din China.Până în prezent, nu se știe  precis unde vor fi plasați în carantină obligatorie de două săptămâni în astfel de cazuri cetățenii respectivi. De menționat că în mai multe orașe din țară lumea a protestat  împotriva faptului ca cetățenii respectivi să fie spilizați în localitățile lor.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий