Protest topless în fața lui Berlusconi în secția de votare din Milano (VIDEO)

berlusconi-toples-1

Protest topless în fața lui Berlusconi în secția de votare din Milano. Fostul premier tocmai oferea actul de identitate membrilor comisiei de vot când o tânără topless a urcat pe masă și a început să strige mesaje împotriva acestuia.

Tânăra care părea a fi o membră a grupului activist Femen, care protestează în general topless cu mesaje scrise pe corp, și-a transmis mesajul în engleză și în italiană.

Gărzile de corp l-au luat repede pe Berlusconi din locul în care se afla, în timp ce presa a început să facă poze cu tânăra activistă care le cerea alegătorilor să nu sprijine coaliția de centru-dreapta a lui Berlusconi. „Nu vota Berlusconi! Nu vota Berlusconi!”, a fost mesajul ei, notează Libertatea.

Personalul de securitate din secția de vot a intervenit și a scos-o pe tânără din secția de votare și au băgat-o într-o dubă a poliției.

Duminică au loc alegeri legislative în Italia şi, potrivit ultimelor sondaje, partidele populiste şi de extremă-dreapta au cele mai mari şanse să se instaleze la Roma fără o majoritate stabilă.

Silvio Berlusconi, care conduce o coaliţie formată din dreapta şi extrema-dreaptă ce era în fruntea ultimelor sondaje, nu poate candida din cauza unei condamnări penale. Vineri, el a făcut mai multe băi de mulţime la Napoli. Fostul premier italian a promis va crea 500.000 de locuri de muncă în sudul defavorizat şi că va face acest lucru cu sprijinului lui Antonio Tajani, actualul preşedinte al Parlamentului European.

 

Lasă un răspuns