Regiunea Cernăuți vrea colaborare agricolă cu județul Suceava

Screenshot_1

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut ieri, 5 decembrie, o întrevedere cu o delegație din regiunea Cernăuți condusă de Ion Muntean, președintele Consiliului Regional Cernăuți.

Scopul întâlnirii a fost transmiterea, de către fondatorul COK/FNAC, structură asociativă națională de producție și prestări servicii agricole și în turism, prima de acest tip din Ucraina, Andrei Gordiciuk, a intenției de cooperare cu județul Suceava, în domeniul agricol.

Delegația din regiunea Cernăuți s-a arătat foarte interesată de cooperarea cu entități organizatorice din județul Suceava, care activează în domeniul agricol, în vederea procesării materiilor prime. Ca urmare, părțile au convenit asupra organizării unei întâlniri de lucru la care să participe reprezentanți ai Camerelor de Comerț și Industrie din Suceava și Cernăuți, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Asociația Produs în Bucovina, oameni de afaceri care activează în domeniul procesării produselor agricole, pentru discuții aplicate în ceea ce privește concretizarea unei cooperări în acest domeniu, informează presa din țara vecină.

Lasă un răspuns