Traficanți de droguri reținuți în raionul Noua Suliță (FOTO&VIDEO)

nark78

Colaboratorii Departamentului de combatere a traficului de droguri din cadrul Poliției Naționale a Ucrainei în regiunea Cernăuți, în colaborare cu membrii unității speciale a poliției „KORD”, în cadrul desfășurării unei operațiuni speciale, au stopat activitatea infracțională a unui grup de traficanți de droguri care activau în raionul Noua Sulița.

La 6 aprilie după ce poliția a documentat faptul de fabricare și distribuire a amfetaminei, un membru-traficant ai grupului infracțional a fost reținut în timp ce intenționa să realizeze substanța psihotropă specificată.

S-a stabilit că acesta este un bărbat originar din orașul Noua Suliță în vârstă de 30 ani. Reținut în conformitate cu art. 208 al Codului Penal al Ucrainei, acesta a fost plasat în detenție provizorie.

La moment, poliția verifică alte persoane bănuite de comiterea aceleiași infracțiunii. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit și au confiscat aproximativ 2 kilograme de canabis, 100 grame de amfetamină, articole pentru fabricarea și utilizarea drogurilor, precum și arme de foc.

nark79 nark80 nark81 nark82 nark83 nark84 nark85

Lasă un răspuns