Tragedie în lumea sportului: 10 fotbaliști au decedat în urma unui incendiu în Brazilia (VIDEO)

1-9

Fotbalul mondial a fost lovit de o nouă tragedie. În Brazilia, la baza de pregătire a formaţiei Flamengo din Rio de Janeiro a izbucnit un incendiu de proporţii, care a provocat decesul a 10 fotbalişti.

Un incendiu în aceasta dimineață la sediul clubului Flamengo a provocat moartea a cel putin 10 persoane, anunță Marca. Incendiul a distrus o parte din infrastructura bazei de antrenament a clubului din Rio. Momentan, nu sunt cunoscute cauzele tragediei, informează sport.ro

În afara celor 10 persoane decedate, alte 3 sunt la spital, una dintre acestea fiind în stare grava. Identitatea persoanelor decedate nu a fost momentan dezvăluită, însă este posibil ca printre acestea sa fie și juniori ai clubului – baza de antrenament Ninho do Urubu este locul de reședință pentru juniorii clubului cu vârste intre 14 și 17 ani. Jucătorii dormeau în momentul în care a izbucnit incendiul.

Pompierii au reușit sa stîngă focul care a distrus complet baza. Flamengo este unul dintre cele mai de succes cluburi din istoria Braziliei, fiind unul dintre cele 5 care nu au retrogradat niciodată. Flamengo a câștigat de 34 de ori Campeonato Carioca, record absolut.

Lasă un răspuns