Un nou incident armat în Ucraina. Un polițist a fost luat ostatic în Poltava

image

Un nou incident armat în Ucraina, de această dată în orașul Poltava. Un bărbat a luat ostatic un polițist, în timpul unei rețineri. Acesta are o grenadă pe care amenință să o detoneze. Oamenii legii i-au îndeplinit solicitarea, punându-i la dispoziție un automobil, informează agenția UNIAN, joi, 23 iulie.

Despre cele întâmplate a anunțat ministrul Interne Anton Gherașcenko.

Potrivit oficialului, totul s-a întâmplat dimineața, în jurul orei 9:00, lângă clădirea judecătoriei din localitate, când polițiștii au încercat să rețină un individ bănuit că a intrat ilegal în posesia unor mijloace de transport.

În timp ce polițiștii au încercat să îl rețină, bărbatul a scos la iveală o grenadă și a amenințat că o va detona. Acesta l-a luat de mână pe un polițist. În urma negocierilor, suspectul a fost de acord să îi dea drumul polițistului și l-a luat ostatic pe șeful Direcției urmărire penală, colonelul Vitalii Șian. Mai mult, bănuitul a cerut să i se pună la dispoziție o mașină, cu care a plecat, ulterior, într-o direcție necunoscută.

Amintim că, pe 21 iulie, în orașul Luțk un alt bărbat înarmat a luat ostatici circa 20 de pasageri dintr-un autobuz. Ulterior, el s-a predat, iar victimele au fost eliberate. Nimeni nu a fost rănit.

Добавить комментарий