ZIUA DE NAŞTERE 21 MAI. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 21 mai

21 mai – ziua viziunii infailibile

Puncte forte: neînfricat, curajos, de succes.

Puncte slabe: egoist, lipsit de vulnerabilitate, stresat.

Persoanele care au venit pe lume în data de 21 a lunii, sunt persoane care dezvoltă sentimente profunde pentru persoana de lângă ei și simt nevoia să fie romantici și afectuoși. Se înțeleg bine cu persoanele născute în data de 3, 12, sau 30 – Secretul numerelor.

Cei născuţi pe 21 mai au viziuni de anvergură şi tenacitatea de a rezista pe poziţie, indiferent despre ce este vorba. Odată ce s-au angajat într-o luptă, ei se menţin pe poziţie pentru multă vreme indiferent de dificultăţile pe care trebuie să le înfrunte în acest sens. De fapt, ei iubesc provocarea, iar obstacolele pe care le întâlnesc nu fac decât să îi stimuleze. Astfel, ei nu vor fi genul de „oameni idee” care fie că renunţă la ceea ce au început, fie că îşi pierd interesul sau pur şi simplu trec mai departe datorită stării de agitaţie ce îi caracterizează. Nativii zilei de 21 mai sunt persoane ce doresc să-şi implementeze ideile, să le manifeste în mod concret.

De asemenea la nativii acestei zile se percepe un puternic angajament social. Cei născuţi pe 21 mai nu visează la turnurile de fildeş. Ei trebuie să fie în temă cu totul, ducând o luptă continuă pentru ceea ce cred că este corect, fiind pro sau contra societăţii. De cele mai multe ori, cruciada lor este demarată pentru a-şi susţine cauzele proprii, dar sunt şi cazuri când aceştia se dedică şi cauzelor celorlalţi. Într-adevăr, punctul lor forte este să dea, nu să ia. De fapt, ei vor întâmpina dificultăţi în a primi ajutor din partea celorlalţi. În astfel de cazuri, ei acţionează singuri, munca lor fiind centrul universului lor. Nativii sunt genul de oameni care în general nu au nevoie de un şef sau de o persoană care se va ocupa de relaţiile cu publicul. Lor le place să facă lucrul de la început până la sfârşit.

Banii necesari pentru realizarea unui proiect început sunt găsiţi uneori chiar în ultimul moment. Este de admirat încrederea lor că vor găsi o soluţie pentru a-şi rezolva acest tip de probleme. Ei reuşesc să facă în aşa fel încât mijloacele de susţinere a respectivei lucrări să fie disponibile atunci când au nevoie de ele. Totuşi, ei pot lupta ani întregi fără să realizeze nimic. Este posibil chiar ca ceilalţi să râdă şi să-i dispreţuiască, dar acest lucru nu îi va abate de la obiectivele lor. Personalităţi dominante, ei sunt foarte fericiţi când dispun de subordonaţi. Nativii mai puţin influenţi, înzestraţi cu talent şi idei strălucitoare, vor suferi în tăcere toată viaţa pentru că nu vor fi capabili să-şi exprime aceste calităţi. Asemenea nativi ai zilei de 21 mai atrag inevitabil resentimentele şi compătimirea celorlalţi. Ei au nevoie de acţiune. În aceste condiţii, nativii mai evoluaţi vor reuşi să-şi îndeplinească îndatoririle cu succes. Una din problemele nativilor mai puţin încrezători este identificarea propriilor talente.

În cele mai bune condiţii, ziua de 21 mai le conferă talente majore pentru a putea realiza şi finaliza ceea ce şi-au propus. Totuşi, cei născuţi astăzi trebuie să se ferească să fie aroganţi şi egoişti sau să se cufunde în tentaţii egoiste jucând rolul martirului sau al sfântului suferind. Ei trebuie să-şi examineze periodic motivele personale pentru a fi siguri că altruismul şi dărnicia lor sunt reale. De asemenea, cei născuţi pe 21 mai trebuie să înveţe că dăruirea şi primirea sunt cele două feţe ale unei monede. Acceptarea ajutorului celorlalţi face parte din natura umană.

SFATURI: Examinează-te îndeaproape. Examinează-ţi motivele. Învaţă să accepţi ajutorul celorlalţi şi n-ar strica să fii din când în când vulnerabil. Abordează sarcini şi proiecte mari. Nu strică să fii politicos şi amabil. Şi odihna este importantă.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий