Adele a ajuns la un miliard!

213

213De la revenirea sa, Adele obţine record după record. Acum, artista a reuşit să ajungă în doar 88 de zile la 1 miliard de vizualizări pe Youtube pentru clipul ei, „Hello”, astfel, a întrecut recordul deţinut de Psy, cu piesa Gangnam Style, care a reuşit să strângă un miliard de vizualizări în 158 de zile.
Adele intră, astfel, în clubul miliardarilor de pe Youtube, unde mai există alte 16 piese.
Piesa face parte din albumul „25” lansat de artistă în toamna anului trecut. Pe 22 octombrie ea îşi încânta fanii cu primele acorduri ale melodiei „Hello”, iar videoclipul în culori sepia a reuşit să cucerească toată lumea.
În doar 88 de zile, piesa atinge un miliard de vizualizări pe Youtube, fiind pentru prima dată când o melodie ajunge la această cifră într-un timp atât de scurt.
Videoclipul „Hello” a fost filmat în regiuni rurale din jurul oraşului Montreal şi regizat de cineastul canadian Xavier Dolan, autorul unor filme apreciate şi premiate la festivaluri de prestigiu.
Albumul „25” al cântăreţei Adele va include 11 piese, printre care: „Send My Love (To Your New Lover)”, „I Miss You”, „When We Were Young” şi „Remedy”.
Cel mai recent album al cântăreţei Adele, întitulat „21”, lansat în 2011, s-a vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial. După succesul obţinut cu acesta, singura piesă nouă lansată de Adele a fost „Skyfall”, tema muzicală a celui mai recent film din seria „James Bond”. Cântecul a fost recompensat cu un Glob de Aur şi cu premiul Oscar în 2013.
În ultimii ani, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.
76991_620-380Cel mai recent turneu al cântăreţei a avut loc tot în 2011, cu ocazia lansării albumului „21”, deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce a suferit o intervenţie pe coardele vocale.
Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum: „Someone Like You” (Cineva asemănător cu tine) şi „Rolling in the Deep” (În adâncurile rurale).

Добавить комментарий