În curând formația “Tabula Rasa” îi va delecta pe cernăuțeni

882226

882226Mijlocul lui Făurar aduce un super-concert în cel mai popular local de muzică rock situat la periferiile orașului Cernăuți. În curând, la 12 februarie, formația “Tabula Rasa” îi va delecta pe cernăuțenii care apreciază muzica bună, în incinta Clubului „Public“, situat pe strada Principală nr. 265 (centrul comercial „Depo’t“), cu începutul la orele 20.00.
Reamintim că această trupă de muzicanți au vizitat orașul nostru la 6 martie anul trecut.
Formația “Tabula Rasa“ (din latină “tablă ștearsă“) a fost fondată în anul 1989. Pentru mai mult de două decenii de carieră muzicală, neschimbați au rămas aceiași membri ai trupei: Oleg Laponogov (voce, chitară, aranjament) și Eduard Kosse (tobă). Apogeul popularității tinerii interpreți au atins în a doua jumătate a anilor 90 când au devenit printre primele formaţii muzicale din Ucraina, care aveau posibilitatea de a realiza videoclipuri, a concerta prin diferite orașe din țară, de a încheia contracte cu sponsori. În anul 1998, trupa a decis să ia o vacanță de creație, care a durat timp de cinci ani.
Deci, vineri va avea loc un adevărat show live organizat de formația “Tabula Rasa“. Nu ratați cel mai intens eve­niment din luna februarie și rezervați din timp un loc comod la acest concert.

Добавить комментарий