Apa dintr-un sat din Transcarpatia are beneficii incredibile asupra fertilităţii

66663520_2868_1

O localitate din Ucraina înregistrează un număr record de gemeni. Sătenii pun totul pe seama beneficiilor apei din localitate, declarând că fenomenul se înregistrează inclusiv în rândul animalelor.

Un sat din Ucraina a fost numit „Tărâmul Gemenilor”, după ce a înregistrat recordul de 122 de perechi de gemeni. Velîka Kopania, care se află în regiunea Transcarpatia, are mai puţin de 4.000 de locuitori, deci numărul ridicat al gemenilor este cu atât mai curios, scrie The Mirror.

Localitatea a fost deja inclusă în Cartea Recordurilor din Ucraina în momentul în care a înregistrat 61 de perechi de gemeni, acum urmând să ajungă în Guinness Book of World Records.

Localnicii spun că numărul gemenilor nou-născuţi este mai mare decât oriunde altundeva în ţară, fiind de părere că fenomenul se datorează apei speciale pe care o beau, aceasta având proprietăţi benefice asupra sănătăţii.

„Totul a început în anul 2004. De atunci avem câte cel puţin două şi trei perechi de gemeni nou nascute în fiecare an”, a spus Mariana Savca, consilier local în Velîka Kopania.

PAY--Ukraine-village-known-as-land-of-the-twins (1) PAY--Ukraine-village-known-as-land-of-the-twins

Добавить комментарий