Daruri pentru elevii din România care studiază limba ucraineană, în ajunul sărbătorilor de iarnă

132491790_1786020488234121_4389170189855061415_o

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Uniunea Ucrainenilor din România a oferit cadouri celor aproximativ 8000 de elevi care studiază limba maternă ucraineană, precum și preșcolarilor, răspătindu-i pentru rezultatele școlare și extrașcolare și pentru participarea lor la diverse activități desfășurate de UUR pe parcursul anului, informează pe pagina de Facebook Uniunea Ucrainenilor din România, notează Libertatea Cuvântului.

Anul acesta, ținând cont de contextul generat de pandemia de coronavirus, serbările de Crăciun au fost organizate, în special, în regim online de către profesorii de limba ucraineană împreună cu elevii lor, în parteneriat cu filialele județene ale UUR. Cadourile au fost înmânate de membrii comitetelor UUR în fiecare județ, cu respectarea regulilor de distanțare socială, se menționeanză în comunicatul UUR.

Uniunea Ucrainenilor din România mulțumește copiilor, cadrelor didactice și tuturor celor care prețuiesc limba maternă, păstrează și continuă tradițiile și obiceiurile ucrainene. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă multă sănătate, bucurii și îndeplinirea tuturor viselor!

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий