Lilia Grinevici și Teodor Meleșcanu vor participa la inaugurarea noii școli din Iordănești

FotorCreated

La inaugurarea festivă a noii școli din satul Iordănești, raionul Hliboca, care va avea loc pe 11 ianuarie curent, alături de funcționarii și demnitari de stat vor fi prezenți și Ministrul Învățământului și Științei al Ucrainei Lilia Grinevici, precum și Ministrul Afacerilor Externe al României Teodor Meleșcanu.

O declarație în acest sens a fost făcută de domnul Florea Șapcă, directorul Școlii medii de cultură generală Iordănești, comunică molbuk.ua.

Tot în această zi, la Cernăuți, diplomatul român va avea o întâlnire cu omologul său ucrainean Pavlo Klimkin. Pe marginea vizitei Serviciul de Presă al Administrației Regionale de Stat Cernăuți anunță că jurnaliștii care doresc să participe la acest evenimente, trebuie să urmeze procedura de acreditare de presă.

De asemenea, menționăm că întâlnirea dintre cei doi miniștri a fost programată încă din mijlocul lunii decembrie a anului trecut, în urma actului de vandalism la adresa drapelului României din Cernăuți, precum și a controversatei legi a învățământului din Ucraina.

Lasă un răspuns