Totul începe din dragoste, afirmă fetele din formația “Victoria”

h-5X5A-oeyw

h-5X5A-oeywTrebuie să recunoaștem că formaţiile muzicale au fost înto­tdeauna o adevărată atracție pentru fanii muzicii co­mer­ciale: atât bărbații, cât și femeile, se pot bucura de imaginea celor mai hot artiști, reuniți într-o singură formaţie. Pe parcursul anilor o parte dintre ele au devenit foarte populare și extrem de bine văzute. Renumita formaţie “Victoria”, formată din patru tinere simpatice, timp de 20 de ani fericesc auzul și privirile bucovinenilor prin frumoasele cântece ucrai­nene și evoluările spectaculoase în cadrul diferitor concerte regionale. Pe parcursul anilor de activitate, fetele au reușit să lanseze 2 CD-uri cu cântece, să înregistreze zeci de video clipuri, să participe la mai multe proiecte televizate, să joace roluri principale în filme musicale, ba chiar și să cânte „Ruta roșie“ împreună cu legendarul Boney M. Fetelor le place să transmită mesaje de dragoste prin melodiile pe care le interpretează și au devenit un adevărat sprijin pentru adolescentele îndrăgostite.
Fetele din formaţia “Victoria”, au adoptat rapid o atitudine potrivită unor staruri, au început să aibă coregrafii puternice și memorabile, iar numărul de vizualizări de pe Youtube arată că au devenit renumite nu numai la nivel local, ci au cunoscut și o parte din succesul mondial.
maxresdefaultLa 11 martie, formația „Victoria”, ne invită la concertul de caritate cu genericul “Totul începe din dragoste”, un spectacol caritabil în susținerea copiilor bolnavi de cancer. Acesta se va desfășura în sala Teatrului muzical-dramatic „O. Koby­lianska” din Cernăuți. ”Este un concert de binefacere. Noi vom evolua gratis. Banii colectați de la realizarea biletelor vor fi donați copiilor bolnavi de cancer”, a declarat una dintre membrele formației “Victoria”.
Deci, la 11 martie, începând cu ora 18.00, toți cei cu suflet mare care pot să dea o mână de ajutor sunt așteptați la Teatrul muzical-dramatic „O. Koby­lian­ska” din Cernăuți.

Добавить комментарий