Trei accidente rutiere grave au avut loc în weekendul trecut. Două persoane şi-au pierdut viaţa

HIZlQ756XZlCt09loS0e.w695

Serviciul de presă al Departamentului Principal al Poliției Naționale în regiunea Cernăuți  anunță că în weekendul trecut pe teritoriul ținutului s-au înregistrat trei accidente rutiere grave, soldate cu 2 persoane decedate şi circa 10 traumate.

Reamintim că primul caz s-a produs la 7 iulie 2018 în apropierea satului Suhoverca, raionul Chițmani. Șoferul unui autobuz, după ce ar fi adormit a intrat pe contrasens unde a izbit frontal autoturismul „Fiat Scudo”. Proprietarul autoturismului în vârstă de 50 de ani a decelat pe loc, prins între fiarele mașinii distruse în impact.

444.w800

În aceiași zi, un alt grav accident de circulație, soldat cu moartea unei tinere în vârstă de 19 ani, s-a produs în apropierea restaurantului „Patru cârciume” din raionul Hotin. Potrivit informaților tânăra se afla în calitate de pasager într-un autoturism marca „Audi”, șoferul căruia a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac.V1Yl2e7vXL3Xjc6iqQJT.w695

Al treilea accident rutier a avut loc duminică, 8 iulie, în comuna Mahala, raionul Noua Suliță. Un bărbat în vârstă de 27 de ani, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-o structură de beton. În urma testării alcoolscopice s-a constatat că șoferul se afla în stare de ebrietate.

DTP 08.07.18.w800

 

Добавить комментарий