Un cetățean ucrainean nu mai are voie să intre în România timp de 5 ani

DSC02993-750x400

Un cetățean ucrainean în vârstă de 59 de ani a primit interdicție de intrare în România pe 5 ani. Potrivit suceavalive.ro, acesta s-a prezentat marți,  17 septembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, conducând un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din România au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale (produse de uz casnic și cutii cu diverse produse), cantitatea de 440 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare totală de aproape 4 mii grivne a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, echivalent a 29 mii grivne.

Totodată, împotriva cetăţeanului ucrainean s-a instituit măsura interzicerii întrării în România pe o perioadă de 5 ani.

Добавить комментарий