Unicul interpret moldovean, menționat în SUA, a concertat la Cernăuți

20180606143620

Dan Balan este considerat un artist unic în felul său, căci el este nu numai vocalist, dar și autor de muzică și texte, producător. S-a proslăvit în lumea întreagă ca multi-instrumentalist și, pe bună dreptate, a fost nominalizat la Premiul „Grammy” al Academiei Naționale a Artelor și Științelor de Înregistrări a SUA pentru superhit-ul „Live Your Life”. În această privință este unicul muzician din Moldova care s-a învrednicit de o asemenea onoare. Dan Balan mai este și deținătorul premiilor Music Awards și Echo Awards.

În anul curent Dan Balan a întreprins un turneu de trei luni în Ucraina, evoluând în 19 orașe. Cântecele interpretului din Moldova nu numai că au avut priză la spectatori, ci au fost un show de nivel internațional, a afirmat critica muzicală. Pentru admiratorii talentului său Dan Balan a interpretat și cântece mai vechi din repertoriul Grupului O-Zone, și cântece noi.

La 14 septembrie Dan Balan a evoluat la Cernăuți după același scenariu, dar cu o deosebire esențială. Cântecele lui în limba română au fost primite cu tot sufletul de un număr mare de fani care le înțeleg și mesajul.

Добавить комментарий