Victorie la scor minim pentru FC Bucovina

buko_poltava_29_04_17-e1496584749352

Au fost disputate partidele din cadrul etapei a 27-a a Campionatului național la fotbal Liga a II-a. FC Bucovina a dispus pe teren propriu de Podillia (Hmelnițki). Gazdele au creat nenumărate ocazii de gol la poarta adversarilor, însă toate atacurile nu s-au încununat de succes. De abia în minutul 59 al întâlnirii, Vitali Zorea reușește să trimită balonul în plasa porții oaspeților în urma unei lovituri cu capul. Podillia a încercat din răsputeri să egaleze, însă tabela de marcaj a rămas neschimbată. Astfel, FC Bucovina – Podillia (Hmelnițki), scor final 1:0.

„Am avut greșeli, însă în general am demonstrat un joc echilibrat și interesant. A fost o victorie binemeritată”, a declarat după încheierea partidei, Viktor Mglyneț, antrenorul principal al FC Bucovina. În clasamentul general al Ligii a II-a FC Bucovina ocupă locul 6 cu 31 de puncte la activ: 8 victorii, 7 egaluri și 10 înfrângeri. Lider neschimbat al clasamentului rămâne Agrobiznes (67 puncte), urmată de Prykarpattia (59 puncte) și Nyva Vinnyțea (39 puncte).

Pe 27 mai FC Bucovina întâlnește în deplasare Skala (Strii), echipă care se poziționează pe locul 4 în clasamentul general cu 34 de puncte acumulate.

Lasă un răspuns