Zi de doliu în Kerci. Atacul armat de la colegiu a luat viața a 20 de oameni (VIDEO)

large

Potrivit unui ultim bilanţ al atacului armat, urmat de o explozie produsă ieri într-un colegiu tehnic din oraşul Kerci, Crimeea, 20 de persoane şi-au pierdut viaţa, a declarat directorul administraţiei orăşeneşti Diliaver Melgaziev, notează Rador.

„În total, au murit 20 de persoane… Numărul victimelor a crescut cu încă una”, a declarat directorul administraţiei orăşeneşti Diliaver Melgaziev, citat de Agenţia de presă RIA NOVOSTI. Iniţal, numărul victimelor era de 19 morţi.

Rusia a decretat trei zile de doliu în orașul Kerci din Crimeea după atacul armat comis la Colegiul Politehnic. Pe lângă cei 20 de morţi, 37 de persoane rămân rănite la spital, cinci dintre ei fiind în comă. Totodată, 13 oameni primesc îngrijiri acasă.

Comitetul de Investigaţii al Rusiei a comunicat că este un caz de crimă în masă, iar principalul suspect a fost identificat drept Vladislav Roslyakov, un student de 18 ani.

Roslyakov a deschis focul la întâmplate în interiorul colegiului, înainte de a se sinucide, iar imaginile CCTV îl înfăţişează intrând în şcoală cu o puşcă, potrivit comitetului de anchetă.

Atacatorul locuia doar cu mama lui, care muncea în calitate de femeie de serviciu la Centrul Oncologic din oraş. După masacru, ea s-a implicat în îngrijirea răniţilor.

Добавить комментарий