ZIUA DE NAŞTERE 6 AUGUST. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 6 august

6 august – Ziua întâmplărilor unice

Puncte forte: interesant, romantic, original.

Puncte slabe: deziluzionat, neliniştit, antisocial.

Referitor la nativii din data de 6 a lunii, aceștia manifestă încredere deosebită în partenerul lor, alegând mai întâi să descopere persoana de lângă ei, pentru ca mai apoi să se implice într-o relație. Compatibilitate există cu potențialii parteneri născuți în data de 6, 15 și 26 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe 6 august au o mare slăbiciune pentru experimente. Sunt atrase de întâmplări unice sau extraordinare. Acordă foarte multă atenţie evenimentelor de genul celor care au loc o dată în viaţă, celor care par imposibile sau inexplicabile şi evenimentelor ce par a avea o sursă divină. Poate că, nativii zilei de 6 august sunt chiar ei cei care provoacă aceste evenimente. Poate că sunt martori întâmplători ai unor astfel de fapte. Evenimentele deosebite îşi vor păstra importanţa în ochii celor născuţi în această zi indiferent dacă au luat parte în mod direct la ele sau dacă doar au citit sau au scris despre ele. În orice caz, ceea ce îi interesează pe ei în mod special este contactul spiritual sau direct cu experienţa. Descoperirile personale referitoare la un subiect demult uitat sau neabordat anterior îi atrag ca un magnet.

Viaţa obişnuită nu prezintă o importanţă prea mare pentru nativii zilei de 6 august. Ei se plictisesc foarte repede de cotidian. Există posibilitatea să fie prinşi în preocupări obişnuite şi să nu aibă o situaţie familială extraordinară. În acest caz, apare pericolul ca nativii să se retragă într-o lume fantastică, lume ce le va satisface dorinţele. De asemenea, există posibilitatea ca după mulţi ani de frustrări şi temeri, cei născuţi în această zi să se hotărască să-şi părăsească stabilitatea şi să înceapă căutarea unor noi orizonturi. După ce vor face asemenea schimbări dramatice, persoanele născute în această zi s-ar putea să realizeze că viaţa liniştită nu este potrivită pentru ele. Unele dintre persoanele născute pe data de 6 august s-ar putea să simtă un sentiment de regret pentru că nu au făcut descoperirile mai devreme.

Doar cea mai stabilă şi evoluată persoană născută în această zi va reuşi să integreze dragostea pentru unic şi neobişnuit în viaţa zilnică. De obicei, cei care reuşesc sunt firi creative, cărora le place să se ocupe de subiecte strâns legate de întâmplări singulare şi neobişnuite. Unii dintre nativii zilei de 6 august s-ar putea să fie înzestraţi cu darul de a îmbina fantasticul cu realitatea şi de a împărtăşi o asemenea viziune neobişnuită şi celorlalţi.

Depăşirea graniţelor experienţelor obişnuite (sau cel puţin extinderea lor) are o importanţă deosebită pentru nativii zilei de 6 august. Atitudinea aceasta le va permite să aibă o abordare mai intensă a vieţii. Într-adevăr, stilul lor de viaţă poate fi dificil de acceptat pentru cei din jurul lor. Această atitudine venită din partea celorlalţi se poate să nu se manifeste. Se va întâmpla astfel, în cazul în care partenerii nativilor vor avea aceleaşi interese şi preocupări ca şi ei. Persoanele născute pe data de 6 august vor face schimbări atât de rapide în viaţa lor, încât aceste schimbări îi vor afecta pe colegi, pe membrii familiei şi pe prieteni.

Nativii acestei zile simt o mare nevoie de a primi dragoste. Ei pot avea parte de mari dezamăgiri în ceea ce priveşte găsirea partenerului perfect sau a relaţiei ideale. Aceste persoane sunt prieteni şi părinţi de încredere, în felul lor propriu. De cele mai multe ori îşi iau foarte în serios responsabilităţile. Cu toate acestea, deseori sunt incapabili să le ducă la bun sfârşit pentru a-i mulţumi pe cei dragi. Incapacitatea aceasta este datorată cerinţelor pe care le are stilul de viaţă al nativilor.

SFATURI: Acceptă faptul că, s-ar putea să fii pus în situaţia în care vei fi nevoit să faci compromisuri. Pentru a putea primi mai multă dragoste şi afecţiune, ai putea să renunţi să tânjeşti după multe experienţe noi. Dezvoltă-ţi capacitatea de a vedea lucrurile şi dintr-un alt punct de vedere.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий