Fișciuk: „Nu am fost concediat. Presa a indus publicul în eroare”

1200px-urocistostiucernivcahznagodi75-riccaivanamikolajcuka47_5a9e848a34d52

Președintele Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Oleksandr Fișciuk, a declarat în timpul unui briefing de presă că în timpul inspecţiei pe care au făcut-o membrii Comisie guvernamentale la Cernăuți, împotriva lui au fost demarate 35 de proceduri disciplinare. Cabinetul de miniștri nu a adoptat vreo decizie în acest sens, iar unele mass-media din regiune s-au grăbit imediat să informeze publicul că șeful executivului regional a fost înlăturat din funcție.

„Ministrul adjunct al secretarului de stat Serghii Dehtearenko l-a indus în eroare pe Volodymyr Groisman, deoarece în regiune au fost depistate  doar câteva greșeli, nu încălcări”, consideră Fișciuk.

„Comisa a inspectat eligibilitatea utilizării terenurilor agricole, precum și respectarea legislației în vigoare. I-am comunicat d-lui primministru Groisman dezacordul meu în privința deciziei președintelui comisiei Dehtearenko”, a adăugat guvernatorul, precizând că va acționa în instanță jurnaliștii care au lansat zvonuri despre demisia sa.

Добавить комментарий