Pedeapsa riscată de soţia unui fotbalist ucrainean, după ce şi-a arătat lenjeria intimă în timp ce cânta imnul naţional (VIDEO)

xw_1772260

Soţia fotbalistului internaţional Mykola Moroziuk ar putea risca puşcăria pentru că a cântat imnul naţional al Ucrainei în timp ce îşi afişa lenjeria intimă, potrivit spuselor unui avocat. Irina Moroziuk a postat controversatul filmuleţ în data de 1 februarie.

Videoclipul o înfăţişează pe Irina Moroziuk purtând o pereche de pantaloni din care i se întrezăreşte lenjeria intimă, culorile alese de femeie reprezentând steagul ucrainean. Moroziuk se filmează în oglindă, cântând imnul naţional, acţiune considerată de mulţi drept nepotrivită cu vestimentaţia.
Conform spuselor avocatului Yuriy Yurchenko, ea ar putea risca până la trei ani de închisoare pe motiv de abuz de simboluri ale statului. „Conform articolului 338 din Codul penal al Ucrainei, abuzul de simboluri ale statului este pedepsit cu o amendă de până la 50 de venituri minime scutite de taxe, sau cu arest pentru o perioadă de la 6 luni, până la 3 ani”
Până în prezent nu au fost aduse acuzaţii împotriva lui Moroziuk, faimoasă pentru apariţiile sale excentrice şi pentru activitatea din mediul online. Soţul ei joacă pentru echipa turcească Çaykur Rizespor.

Lasă un răspuns