„Vă rog nu-mi incendiați casa!” Femeia din Colicăuți, care a infectat cu coronavirus mai multe sate, și-a cerut iertare (VIDEO)

Screenshot_2

Prima femeie bolnavă cu coronavirus din regiunea Cernăuți, care datorită iresponsabilităţii a provocat infectarea a zeci de persoane cu acest virus, și-a cerut iertare în genunchi pentru cele întâmplate, transmite Obozrevatel, potrivit Libertatea Cuvântului.

Femeia din Colicăuți, pe nume Elisabeta, a publicat un filmuleț pe Facebook în care spune că recent s-a vindecat de coronavirus, se află acasă și nu va mai pleca la muncă în Italia. Aceasta a declarat că duce lipsă de produse alimentare și se arată foarte îngrijorată de faptul că localnicii intenționează să-i incendieze locuința și să-i omoare copiii și nepoții.

Locuitorii din Colincăuți spun că inițial erau supărați pe femeie deoarece aceasta nu s-a autoizolat în casă după ce s-a reîntors de peste hotare, dar a continuat să contacteze cu o mulțime de cetățeni. În cele din urmă, femeia a infectat cu coronavirus mai multe persoane din regiune, inclusiv câteva rude.

Добавить комментарий