Zelenskyi vine la Cernăuți! Podul inundat de la Marșinți lipsește din agendă (video)

755772933112130

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyi are programată miercuri o vizită în regiunea Cernăuți. Este prima vizită în capitala Bucovinei a lui Zelenskyi în calitate de șef al statului. Grantul statului urmează să viziteze Centrul Perinatal din Cernăuți și șantierul de construcție a podului peste râul Ceremuș din localitatea Roztoky, raionul Putila.

Jurnalistul cernăuțean Oleksand Hmel spune că este nedumerit de programul vizitei președintelui în regiunea Cernăuți. Acesta se întreabă de ce șeful statului va vizita Centrul Perinatal, care recent a fost dat în explotare și podul de la Roztoky, unde lucrările de construcție se află în stadiu final.
„De ce Zelenskyi nu vizitează alte obiective care se află în stare jalnică? De ce să nu vadă în ce condiții muncesc medicii? De exemplu, Secția de boli infecțioase pentru copii de pe strada Rusă, podul inundat de la Marșinți, sau satele Revne și Striulețkyi Kut afectate de inundații? Lista ar fi mult mai mare”, scire pe Facebook Oleksandr Hmel.
„Am înțeles că autoritățile locale doresc să arate schimbările … ce construim, ce se inaugurează … Dar există multe probleme în oraș și în regiune care trebuie arătate în primul rând pentru a fi observate . Pun la îndoială faptul că cortegiul președintelui va trece pe străzile Karmeliuk, Ruska”, scrie Oleksandr Hmel.
Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий