Mihai GROSU: „Într-o țară atât de bogată ca Ucraina poporul nu trebuie să trăiască-n sărăcie”

67222043_340023663580732_8951653778436653056_o

Nivelul scăzut de viaţă este un obstacol foarte serios în calea dezvoltării societății și a omenirii, în genere. Dacă de la tribuna ONU această problemă este abordată la modul cel mai hotărât, cu atât mai mult ea trebuie să fie un imperativ în parlamentul celei mai sărace țări din Europa – Ucraina.

Candidatul în deputați ai poporului în Circumscripția electorală nr. 203, Mihai Grosu, își vede misiunea anume în depășirea sărăciei, iar mandatul de parlamentar îi va oferi șansa să contribuie concret la realizarea scopului trasat. Or, întru depășirea sărăciei trebuie să lucreze legile țării. Cu cât mai eficiente vor fi aceste acte legislative, cu atât mai eficientă va fi lupta împotriva sărăciei.

– Mă consider om deja realizat: sunt proprietarul unei întreprinderi avicole prospere, echipată cu utilaj performant, adus din Europa. De cinci ani întrețin cel mai tirajat ziar românesc din Ucraina – „Libertatea Cuvântului”. Tind să fiu parlamentar nu pentru a mă îmbogăți, ci pentru a face ca cetățenii de rând să ducă un trai îndestulat, afirmă domnul Mihai Grosu la întâlnirile sale cu alegătorii.

El este de părerea că politicienii trebuie să aibă remușcări de conștiință că au dus și țin poporul în sărăcie. De aceea, în noua Radă Supremă urmează să fie alese persoane noi, capabile să schimbe situația radical.

Lasă un răspuns